kvalificeret input til pressen

PRESSE kontakt

Erfarent og praktisk indblik i detailhandelen

Stine Grubbe Køb lokalt

Stine Grubbe

Fotograf: Jette Schrum

Er du fra pressen, og har du brug for udtalelser eller input fra en fagstærk og indsigtsfuld detailhandelsekspert?

Eller vil du høre mere om Køb Lokalt Bevægelsen, og hvorfor den er vigtig?

Kontakt ekspert i detailhandel og kundeadfærd Stine Grubbe:

E-mail: stine@stinegrubbe.dk
Tlf.: 27 28 28 00

 

Stine Grubbe er kendt for sit konkrete, praktiske indblik i den ikke særlig forchromede dagligdag i detailbranchen – og for at kende de konkrete, lavpraktiske problemstillinger som branchen står overfor. 

Hun er ikke til fals for buzzwords og hype, og har sin indsigt og viden fra forbrugerne og hverdagen hos branchens store og små spillere

Stine er en populær rådgiver, meningsdanner og foredragsholder i detailbranchen og  så er hun af Børsen udnævnt som ’Indpisker for Detailhandelen’ og ambassadør for Formland Messen i Herning.

Udover at holder foredrag, kurser og fungere som rådgiver, deltager hun i den offentlige debat om detailbranchen, og skriver for blandt andet Berlingske Business, og til forskellige brancheudgivelser, brancheblogs og  fagbøger.

Stine har selv en baggrund og uddannelse i detailbranchen suppleret med en årrække i IT branchen, og det giver hende en helt særlig forståelse og indsigt i butikkernes udfordringer, virkelighed og muligheder, og lægger til grund for hendes ‘helt nede på jorden’ indsigt.