mød teamet

Personerne
bag Køb Lokalt

Kærlighed til detailbranchen

Et lille team med stor kærlighed til butikslivet. Vores vision er, at der skal være en detailhandel, der er værd at besøge – også om 3-5-8 og 15 år. Detailbranchen har enorm betydning for vores samfund – og har en stor plads i mange forbrugeres hjerte. Det glemmer de bare, når de køber.

Det er derfor altafgørende at sørge for at synliggøre værdien af en stærk, dansk detailbranche og gøre forbrugerne (kunderne) meget mere bevidste, om de valg (og fravalg) de tager – hver eneste gang de foretager et køb.

Stine Grubbe

Detailhandelsekspert Stine Grubbe

Brancheuddannet praktiker, rådgiver, industry influencer og meningsdanner. Populær foredragsholder i detailbranchen. Specialiseret i kundepsykologi, kundetyper, den fysiske butik og visual merchandising.

Karin Melbye

Grafiker Karin Melbye

Detaljeorienteret grafiker, rådgiver og hands-on praktiker. Løsningorienteret fra strategi til færdigt produkt. Specialiseret  i visuelle identiteter, kundetyper, hjemmeside-løsninger og tryksager.

Vi tror på fællesskab

Både Karin og Stine driver hver deres egen virksomhed, men de løser mange kundeopgaver sammen – og de ved, at jo flere der er til at løfte og bidrage, jo bedre bliver resultatet.

Dette er den grundlæggende tanke i Køb Lokalt Bevægelsen. Vi skal alle være med til at vende skuden og skabe en ny og lysere fremtid for den danske detailhandel. Og vi håber du vil være med!