Bliv en del af Køb Lokalt bevægelsen

For
handelsstands- og cityforeninger

Meld jeres forening ind i Køb Lokalt Bevægelsen og vær med til at skabe den nødvendige forvandling og forandring af den danske detailhandel

Fællesskabet skal løfte butikkernes fremtid

Meld jeres forening ind i ‘Køb Lokalt Bevægelsen’ og send et stærkt signal til både lokalpolitikere, borgere og ikke mindst, jeres medlemmer.

Medlemskabet varer 1 år og er gældende fra fakturabetaling.

Medlemskabet for en handelsstands- og cityforening koster 19.995,- kr.

Det inkluderer jeres medlemskab af
Køb Lokalt Bevægelsen

Flueben

FOREDRAG: Medlemskabet inkluderer et foredrag for handelsstandens-/cityforeningens medlemmer.

Foredraget holdes af detailhandelsekspert Stine Grubbe.

Stine er en populær foredragsholder, og er kendt for sine konkrete og udbytterige foredrag.

Stine er fast foredragsholder på PEJ Gruppens foredragsprogram, blogger hos detailfolk.dk og Berlingske Business. Hun er også Ambassadør for Formland Messen og er udråbt som ‘Indpisker for Detailhandelen’ af erhvervsavisen Børsen.

Læs mere om Stine her.

Temaet for foredraget er ‘Sådan skaber du loyalitet og lokalt nærvær’, og det er spækket med inspirerende eksempler, inspiration og konkrete idéer, lige til at tage hjem og implementere i forretningen.

Kort efter betaling af medlemskab fastsættes dato for foredraget.

 

LOGO: Som medlem af Køb Lokalt Bevægelsen får handelsstands-/cityforeningen adgang til at bruge Køb Lokalt Bevægelsens logo i medlemskabets varighed.

Vi anbefaler, at I bruger logoet ved annoncering, på foreningens hjemmeside, på de sociale medier og lignende, og dermed er aktivt med til løbende at synliggøre og udbrede budskabet om vigtigheden af at købe hos jeres medlemmer.

 

Flueben

MÆRKATER: I modtager en pakke med det officielle Køb Lokalt mærkat.

Vi anbefaler, at I sætter et klistermærke ved indgangsdøren/kontoret. Klistermærket er med til at skabe opmærksomhed og synlighed omkring Køb Lokalt budskabet.

I modtager ligeledes to bil-streamers til at sætte i f.eks. bagruden på en bil, så I, også i trafikken, skaber synlighed og opmærksomhed på den vigtige sag. Der kan tilkøbes yderligere streamers og klistermærker.

Flueben

E-MAILS: Månedlig opdateringsmail

En gang om måneden modtager I en mail med opdateringer og inspirerende detailhandels-cases, der hjælper jer med at fortsætte det vigtige arbejde, det er at styrke de lokale butikker.

Køb Lokalt Bevægelsen hjælper jer med at støtte jeres butikker, løfte en stor opgave i fællesskab med ligesindede, sikre fokus og udvikling i den rigtige retning.

 

Sådan foregår det

  1. Send en mail til medlem@koblokalt.dk og ansøg om medlemskab. Du kan også klikke på knappen herunder og indtaste jeres oplysninger for at bekræfte medlemskab, og betale online i 3 mindre rater.
  2. Kort efter modtager I en mail med en faktura.
  3. Når fakturaen er betalt, er medlemskabet gældende, og I modtager en velkomsthilsen med Køb Lokalt logoet i forskellige digitale formater  samt retningslinjer for at booke foredraget med Stine Grubbe.
  4. Efter opstart, hører I fra os 1 x månedligt, hvor vi kommer med input til hvordan der kan arbejdes med at styrke kundernes lokale engagement.

NB: Hvis I har betalt online (via knappen herunder), modtager I kort efter en mail med en kvittering for købet, en velkomsthilsen, retningslinjer for booking af foredrag samt Køb Lokalt logoet i forskellige digitale formater.

Pris for 1 års medlemsskab Kr. 19.995,-