Bliv en del af Køb Lokalt bevægelsen

Tilmeld
din butik

Meld din butik ind i Køb Lokalt bevægelsen og vær med til at skabe den nødvendige forvandling og forandring af den danske detailhandelog sikre butikkens overlevelse.

Din forretnings forankring og synlighed afgør butikkens overlevelse

Det har aldrig været sværere og hårdere at drive forretning.

Konkurrencen fra online handlen har for evigt ændret detailbranchen, og det er kun de butikker, der forstår at skabe ægte loyalitet og synlighed sammen med dygtig forretningsførelse, der overlever.

Forankring i lokalsamfundet er altafgørende. En en vigtig del af den forankring, er at gøre kunderne opmærksomme på den vigtige rolle, et lokalt butiksliv har.

Ikke kun for en hyggelig lørdag formiddag og en smuk julebelysning – men også iform af arbejdspladser og lokale skattekroner, og betydning huspriser og salgbarheden. For overlevelsen af de lokale skoler og at sikre et trygt gadebillede.

Når du melder din forretning ind i Køb Lokalt Bevægelsen, støtter du bevægelsens arbejde med at skabe synlighed om det vigtige lokale butiksliv.

Og lige så vigtigt:

Du modtager en række værktøjer, du kan bruge til at skabe nogle af de forandringer i din forretning, som er altafgørende for, at din forretning fremtidssikres og overlever. Her og nu, og på længere sigt.

Det inkluderer dit medlemsskab af
Køb Lokalt Bevægelsen

Meld din butik ind i ‘Køb Lokalt Bevægelsen’ og bliv en aktiv medspiller i at skabe en ny, sund fremtid for butikkerne. Det er nødvendigt, hvis det skal lykkes.

Du køber 1 års medlemsskab, som er gældende fra du har bekræftet din bestilling via knappen længere nede. Medlemsskabet koster 3.495,- kr. pr. år og inkluderer:

GUIDES: Konkrete råd og tips til større synlighed og flere kunder.

Med dit medlemsskab følger 3 guides – udarbejdet af foredragsholder og detailhandelsekspert Stine Grubbe. Hvert år udkommer der 3 nye guides, der klæder dig på til at håndtere nogle af detailbranchens største udfordringer – og konkrete, udførlige råd til, hvordan du håndterer dem.

Flueben

GUIDE 1: Masterguide – Sådan skaber og opbygger du lokalt engagement.

I denne guide får du en række idéer og konkrete eksempler på, hvordan du opbygger en engageret kundekreds, der ser dig og din butik som en essentiel del af det lokale handelsliv og derfor bevidst vælger at købe i din butik.

I guiden får du konkrete eksempler på butikker og virksomheder der er lykkedes med at skabe engagement og loyalitet hos kunderne, og får ‘opskriften’ på hvad de har gjort – så du kan gøre det samme.

Flueben

GUIDE 2: Miniguide – 10 værktøjer til at skabe salg, synlighed og hive kunderne ind i butikken.

……Din butik kan blive et af dine mest effektive værktøjer og skabe engagement og loyalitet (og salg) hos dine kunder. I denne guide gennemgår vi en række af de vigtigste elementer, som du kan implementere i din egen forretning.

…..Guiden giver dig konkrete eksempler på, hvordan du ved hjælp af f.eks. skiltning, i annoncer og i den daglige kontakt med kunderne, at kunderne bliver opmærksomme på værdien af det lokale butiksliv. 

Flueben

GUIDE 3: Miniguide – Sådan håndterer du online konkurrencen – i butikken.

Hvordan du håndterer nogle af de situationer, der opstår, fordi kunderne f.eks. pristjekker hjemmefra, eller kigger produkter i butikken og efterfølgende går hjem og finder produktet til den billigste pris på nettet.

Det er vigtigt at gribe situationen så den – uanset udfald – ender med en positiv oplevelse for kunden. Det hjælper den 3. guide dig med at komme i mål med.  

Flueben

KØB LOKALT MÆRKAT: Du modtager det officielle Køb Lokalt mærkat.

Vi anbefaler, at du sætter mærket ved indgangsdøren og f.eks. ved disken. Mærket er med til at skabe opmærksomhed og synlighed omkring Køb Lokalt budskabet.
Du modtager også to bil-streamers til at sætte i f.eks. bagruden af din bil, så du, også i trafikken, skaber synlighed og opmærksomhed på den vigtige sag. Der er mulighed for at tilkøbe flere mærkater hvis du har behov for det. 

Flueben

LOGO: Tilladelse til at bruge Køb Lokalt Bevægelsens logo i medlemskabets varighed.

Vi anbefaler, at du bruger logoet i annoncer, på din hjemmeside, i facebook-opdateringer og lignende steder, og dermed er aktivt med til at sprede budskabet og samtidig skærpe kundernes opmærksomhed, om vigtigheden af at købe lokalt.

Flueben

E-MAILS: Månedlig opdateringsmail

En gang om måneden modtager du en mail med opdateringer og konkrete råd og inspirerende cases fra andre butikker, der hjælper dig med at fortsætte det vigtige arbejde det er, at styrke din butik lokale synlighed og gensidigt engagement.

Køb Lokalt Bevægelsen hjælper dig med at sikre fokus og udvikling i den rigtige retning.

Sådan foregår det

  1. Klik på knappen herunder og indtast dine oplysninger for at bekræfte dit medlemsskab.
  2. Kort efter tilmelding modtager du en mail med en kvittering for dit køb, en velkomsthilsen samt Køb Lokalt logoet i forskellige digitale formater.
  3. Cirka en uge efter, modtager du din medlemspakke med Køb Lokalt mærkatet, bil-streamers og de 3 butiksguides, der er designet til at styrke din forretning og det lokale aftryk.
  4. Efter opstart, hører du fra os 1 x månedligt på mail, hvor vi fortsat vejleder og giver konkrete eksempler på, hvordan du styrker din forretning lokalt.

Pris for 1 års medlemsskab Kr. 3495,-

køb lokalt logoet