Bliv en del af Køb Lokalt bevægelsen

Tilmeld
din butik

Bliv en del af Køb Lokalt bevægelsen og vær med til at skabe den nødvendige forvandling og forandring af den danske detailhandel og sikre butikkens overlevelse.

Din forretnings forankring og synlighed afgør butikkens overlevelse!!

Det har aldrig været sværere og hårdere at drive forretning.

Konkurrencen fra online handlen har for evigt ændret detailbranchen, og det er kun de butikker, der forstår at skabe ægte loyalitet og synlighed sammen med dygtig forretningsførelse, der overlever.

Forankring i lokalsamfundet er altafgørende. En en vigtig del af den forankring, er at gøre kunderne opmærksomme på den vigtige rolle, et lokalt butiksliv har.

Ikke kun for en hyggelig lørdag formiddag og en smuk julebelysning – men også iform af arbejdspladser og lokale skattekroner, og betydning huspriser og salgbarheden. For overlevelsen af de lokale skoler og at sikre et trygt gadebillede.

Når du melder din forretning ind i Køb Lokalt Bevægelsen, støtter du bevægelsens arbejde med at skabe synlighed om det vigtige lokale butiksliv.

Og lige så vigtigt:

Du modtager en række værktøjer, du kan bruge til at skabe nogle af de forandringer i din forretning, som er altafgørende for, at din forretning fremtidssikres og overlever. Her og nu, og på længere sigt.

Det inkluderer dit medlemsskab af
Køb Lokalt Bevægelsen

Bliv en del af ‘Køb Lokalt Bevægelsen’ vær selv med til at skabe en ny, sund fremtid for butikkerne. Det er nødvendigt vi løfter i flok, hvis det skal lykkes.

Medlemsskabet koster 1995,- pr. år og inkluderer:

KØB LOKALT LISTERNE: Som en medlem af Køb Lokalt Bevægelsen, bliver din webshop og/eller hjemmeside, vist i vores ‘Køb Lokalt’ lister, som vi annoncerer med på de sociale medier, og som vi – og alle medlemmer – deler og opfordrer borgerne til at benytte.

Du kan se siden her (KLIK) (under opbygning).

 

GUIDES & ONLINE KURSUS: Konkrete råd og tips til større synlighed og flere kunder.

Med dit medlemsskab følger et online kursus og guides – udarbejdet af foredragsholder og detailhandelsekspert Stine Grubbe. Online kurset og de medfølgende guides, viser hvordan du selv skaber lokal synlighed og lokalt engagement, og kurset klæder dig på til at håndtere nogle af detailbranchens største udfordringer – og har en masse konkrete, praktiske råd.

 

Flueben

GUIDE 1: Masterguide – Sådan skaber og opbygger du lokalt engagement.

I denne guide får du en række idéer og konkrete eksempler på, hvordan du opbygger en engageret kundekreds, der ser dig og din butik som en essentiel del af det lokale handelsliv og derfor bevidst vælger at købe i din butik.

I guiden får du konkrete eksempler på butikker og virksomheder der er lykkedes med at skabe engagement og loyalitet hos kunderne, og får ‘opskriften’ på hvad de har gjort – så du kan gøre det samme.

Flueben

KØB LOKALT MÆRKAT: Du modtager det officielle Køb Lokalt mærkat.

Vi anbefaler, at du sætter mærket ved indgangsdøren og f.eks. ved disken. Mærket er med til at skabe opmærksomhed og synlighed omkring det vigtige Køb Lokalt budskab.

 

Flueben

LOGO: Du har tilladelse til at bruge Køb Lokalt Bevægelsens logo i medlemskabets varighed.

Vi anbefaler, at du bruger Køb Lokalt logoet i annoncer, på din hjemmeside, i facebook-opdateringer og lignende steder, og dermed hele tiden er aktivt med til at sprede budskabet og samtidig skærpe kundernes opmærksomhed, om vigtigheden af at købe lokalt.

 

Flueben

E-MAILS: Inspirationsmail

En gang i mellem (max 1 gang månedligt) modtager du en mail med konkrete råd og inspirerende cases fra andre butikker, der hjælper dig med at fortsætte det vigtige arbejde det er, at styrke din butiks lokale synlighed og kundeengagement.

Køb Lokalt Bevægelsen hjælper dig og din virksomhed, med at sikre fokus og udvikling i den rigtige retning.

 

Sådan foregår det

  1. Klik på knappen herunder og indtast dine oplysninger for at bekræfte dit medlemsskab.
  2. Kort efter tilmelding modtager du en mail med en kvittering for dit køb, en velkomsthilsen samt Køb Lokalt logoet i forskellige digitale formater og dine guides.
  3. Cirka en uge efter, modtager du din medlemspakke med Køb Lokalt mærkatet.
  4. Efter opstart, hører du fra en gang i mellem på mail, hvor vi fortsat vejleder og giver dig idéer og konkrete eksempler på, hvordan du kan styrke din forretning lokalt.

Pris for 1 års medlemsskab Kr. 1995,-

køb lokalt logoet