Bliv en del af Køb Lokalt bevægelsen

Tilmeld jer
som Partner

Bliv partner til Køb Lokalt Bevægelsen og vis dine kunder at du kender og forstår deres brancheudfordringer.

Dit partnerskab gør en vigtig forskel for dine kunder.

Det har aldrig været sværere og hårdere at drive virksomhed i detailbranchen, og konsekvenserne breder sig som ringe i vandet til andre virksomheder og til hele vores samfund.

Ved at investere i en partnerpakke, investerer du samtidig i dine kunder i detailbranchen. Og sender et vigtigt signal om at du støtter og forstår dem. Og er med til at løfte den tunge og svære opgave det er, at vende skuden.

Som partner får du:

Bliv sponsor af ‘Køb Lokalt Bevægelsen’ og send dine kunder og omverdenen et vigtigt signal. Branchen har brug for det.

Partnerskabet varer 1 år, og er gældende fra betaling af faktura.

Partnerpakken koster 19.995,- kr. pr. år og inkluderer:

FOREDRAG: Medlemskabet inkluderer et foredrag for af detailhandelsekspert Stine Grubbe.

Foredraget kan f.eks. afholdes på en forhandleraften, til konference aktiviteter, som inspiration og saltvandsindsprøjtning for jeres sælgere og lignende.

Stine er en populær foredragsholder i detailbranchen, og er kendt for sine konkrete og udbytterige foredrag i øjenhøjde.

Stine er fast foredragsholder på PEJ Gruppens foredragsprogram, blogger hos detailfolk.dk og Berlingske Business. Hun er også Ambassadør for Formland Messen og er udråbt som ‘Indpisker for Detailhandelen’ af erhvervsavisen Børsen.

Læs mere om Stine her.

I kan vælge mellem foredragene på Stines foredragsprogram, og foredraget er spækket med inspirerende eksempler, viden og konkrete idéer, vi finder sammen ud af, hvilket foredrag I vil få størst glæde af.

Kort efter betaling af partnerpakken, fastsættes dato for foredraget.

Flueben

LOGO: Tilladelse til at bruge Køb Lokalt Bevægelsens partnerlogo i sponsoratets varighed.

Vi anbefaler, at du bruger logoet i virksomhedens aktiviteter rettet mod detailbranchen, på hjemmesiden, og lignende steder.

Ved at bruge logoet, viser I forståelse og støtte til en branche der har brug for opbakning.

Flueben

EKSPONERING: Som sponsor viser vi jeres logo på Køb Lokalts Partnerside, sammen med en kort, introducerende tekst og link til jeres hjemmeside.

Sådan foregår det

  1. Send en mail til medlem@koblokalt.dk om tilmelding som sponsor. Du kan også klikke på knappen herunder og indtaste jeres oplysninger for at bekræfte partnerskabet og betale online i 3 mindre rater.
  2. Kort efter modtager I en mail med en faktura.
  3. Når fakturaen er betalt, er sponsoratet gældende, og I modtager en velkomsthilsen med Køb Lokalt sponsorlogoet i forskellige digitale formater  samt retningslinjer for at booke foredraget med Stine Grubbe.

NB: Hvis I har betalt online (via knappen herunder), modtager I kort efter en mail med en kvittering for købet, en velkomsthilsen, retningslinjer for booking af foredrag samt Køb Lokalt partnerlogoet i forskellige digitale formater.

Pris for 1 års partnerskab Kr. 19.995,-

Bomærke fra Køb Lokalt